Apollostreet logo
background image

Commercial

VanWijnen

Het verhaal van Van Wijnen.

Ons Verhaal

Van Wijnen gaat over mensen. Plekken creëren waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Overal. Met het oog op de generaties na ons bouwen zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven.

De aanpak

Bouwbedrijf Van Wijnen, één van de grootse in Nederland, onderging een rebranding om hun missie en kernwaarden te belichten. Het plan omvatte een zorgvuldige videoproductie met een krachtige inleiding over het verleden van het bedrijf en een focus op de huidige rebranding. Werknemers werden betrokken om hun toewijding aan de kernwaarden te delen.

De productie

Samen met het concept van videoproductiebedrijf Soulvizion, hoogwaardige apparatuur en cinematografie werden verschillende locaties vastgelegd om de veelzijdigheid van Van Wijnen te benadrukken.

De uiteindelijke bedrijfsvideo werd gelanceerd op verschillende platforms, inclusief website en sociale media, om de nieuwe merkidentiteit te presenteren en het bedrijf positief te profileren. Het resultaat was een indrukwekkende video die de kernwaarden en missies van Van Wijnen op inspirerende wijze omvatte.