Apollostreet logo
background image

Commercial

OdeaurFragrances

Een heerlijke geur kan je direct ergens naartoe brengen. Zelfs naar plekken waar je nog nooit bent geweest

Gevoel overbrengen in beeld

Odeaur is niet alleen een parfum, maar een uitnodiging om herinneringen te creëren die iconisch worden. Waarbij elke druppel van Odeaur een verhaal vertelt en een blijvende indruk achterlaat op degenen die het dragen.

De aanpak

Bij Odeaur was het van groot belang om een reclame te creëren die emotie en gevoel op een unieke manier overbracht, zelfs zonder dat de geur via het scherm te ervaren was. Uit de koker van regisseur Jesse Vulink en Maurice Smit is een concept ontstaan waarbij het ultieme doel was om de essentie van het parfum vast te leggen en een betoverende en meeslepende ervaring te bieden.

De oplossing

In nauwe samenwerking met videoproductiebedrijf Soulvizion hebben wij een adembenemende videoproductie gemaakt voor Odeaur. Alles wat je ziet, is opgenomen op een echte set met echte props. Om de beleving te versterken, hebben wij speciale effecten toegepast, waaronder het gebruik van droog ijs, om een betoverende sfeer te creëren. Het was van essentieel belang om het gevoel van Odeaur op een meeslepende manier te communiceren. Dankzij ons camerawerk en Soulvizion in de regie hebben we een video geproduceerd die het publiek betovert en het gevoel van Odeaur op een unieke manier overbrengt.

Commercial