Apollostreet logo
background image

Music video

Lost FrequenciesCrazy

Lost Frequencies & Zonderling

Een gevoel van vervlogen tijden terwijl het tegelijkertijd vrolijk en goed aanvoelt. 'Crazy' is de volgende aanstekelijke single van de hand van Lost Frequencies en de allereerste release op zijn gloednieuwe platenlabel, Found Frequencies.

Een prachtige samenwerking met het Nederlandse duo Zonderling. De song is krachtig, vol karakter en zal zeker zijn weg vinden naar de top van je afspeellijst.

Zuid Africa, Kaapstad

"Crazy" is gefilmd in het prachtige Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Een kleurrijke stad die een perfecte omgeving is voor de zonnige en aanstekelijke sfeer van het nummer. Met een getalenteerde cast die de scènes tot leven brachten, waarbij wij de interactie tussen hen op beeld hebben gezet om de positieve energie van het nummer over te brengen.

De opnames

Om de videoproductie van "Lost Frequencies" te realiseren, werkten we nauw samen met het van videoproductiebedrijf Soulvizion. Samen brainstormden we over ideeën die het vrolijke nummer "Crazy" en het zonnige gevoel konden benadrukken. Met Soulvizion in de regie zijn we tot een uniek en kleurrijk concept gekomen.

Ons camerawerk maakte het mogelijk de visie van Lost Frequencies te verwezenlijken en een onvergetelijke videoclip te creëren die perfect aansloot bij de aanstekelijke single.